2. syyskuuta 2019

Mennyt kuukausi - Kesä-, heinä- ja elokuu

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt reilu kaksi kuukautta aikaa, anteeksi siitä. Kesäni on kulunut samaan aikaan sekä todella vilkkaasti että tajuttoman hitaasti. Olen ollut koko kesän töissä ja vietän lomaa vasta nyt syyskuussa, kun edellinen työni päättyi ja seuraava alkaa vasta lokakuussa. Kulunut kesä on ollut henkisesti melko raskas ja pieni lomailu toivottavasti virkistää.

Tuntuu, että kaikki liikenevä vapaa-aika on valunut ja kadonnut jonnekin kummalliseen mustaan aukkoon, vaikkei niin oikeasti olekaan. Suurimman haukkauksen ajastani on vienyt lukeminen, käsityöt ja eri sarjojen seuraaminen. Olen jo alkanut varautumaan tulevaan syksyyn ja pimeään neulomalla itselleni varrettomat villasukat ja kissankorvapipon. Tällä hetkellä kesken on seuraava villapaitani. Suunnitelmissani on jakaa niistä ohjeet myös tänne. Erityisen ihastunut olen niihin varrettomiin villasukkiin. Vaikka idea on jo muutaman vuoden vanha, on se mielestäni edelleen hauska.

Luetut kirjat
Ahern, Cecilia - Täydellinen
Andrews, Jesse - Maailmankaikkeuden huonoin elokuva
Green, John - Kilpikonnan kuorella
Murphy, Julie - Dumplin
Mustonen, Enni - Taiteilijan vaimo
Mustonen, Enni - Sotaleski
Riggs, Ramson - Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille
Rowell, Rainbow - Eleanor ja Park
Tanninen, Petra - Erityisen herkkää elämää
Thomas, Angie - Viha jonka kylvät
Tölli, Kaisa-Maria - HÄIRIÖ! Nainen intissä
Vik, Erika - Kaksosauringot-trilogia (sis. kirjat Hän sanoi nimekseen Aleia, Seleesian näkijä ja Nefrin tytär)
Wahl, Mats - Lumi peittää jäljet


Syyskuulta odotan paljon. Mutta toivottavasti en liikaa. Haluan viettää oikeasti lomaa, enkä vain suorittaa asioita. Välillä tarvitaan niitä päiviä, kun voi vaan tuijottaa seinää hyvällä omallatunnolla ja olla tekemättä mitään.

Syyskuussa ilmestyvistä kirjoista odotan eniten Jojo Moyesin tarinakokoelmaa Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia. Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, pidän mielettömästi Moeysin kirjoista, enkä malttaisi millään odottaa tätä uutuutta.

Nyt syyskuussa alkaa valtavasti uusia sarjoja ja valinnanvaikeus on melkoinen. Roba, Vain elämää, La República - Tasavalta, Sohvaperunat... Näin muutamia mainitakseni. No, eipähän ainakaan tule tylsää!

Hyvää syksyn alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!